Hosszú szünet után ismét aktívak vagyunk! :)

Legfrissebb almunkról elérhető információkért kérjük látogassa meg a kiskutyáink menüpontot.

2012. Október 22. - Képességvizsga & Field Trial, Dabas

A kiállítás után beneveztünk fiataljainkkal, Na'ilával, Teddyvel és Soniával a Szetter Klub őszi munkarendezvényére, amelyet Dabason rendeztek meg. Gyönyörű időben, nagyon jó hangulatban töltöttük el a napot: kutyáink a kondíciójukhoz képest kimagaslóan és boldogan dolgoztak. Bár a sikeres munkavizsga feltételeit nem sikerült ez alkalommal teljesíteniük, ettől függetlenül rettentő büszkék vagyunk rájuk, hiszen a bíróktól - Barna Edina és Ján Rácz (SK) - csak elsimerő szavakat kaptak. A hiányosságaik az én hibáimból adódtak, de bíztatást kaptunk ahhoz, hogy folytassuk velük a munkát mert érdemes: különösen Sonia munkáját emelték ki, őt tényleg egy hajszál választotta el a nagyon jó minősítéstől. Köszönet a szervezőknek és a bíróknak: Biztos vagyok benne, hogy jövő év tavaszán ismét ott leszünk! :)

2012. Október 20. - Komárom Klubkiállítás

Az idei évben egyetlen kiállítást látogattunk meg: az év végi magyar kiállítási szezont záró hosszú hétvégés komáromi nemzetközi kiállítás első napján megrendezésre került szetter speciál kiállításra neveztünk be 3 kutyánkkal - és legnagyobb örömünkre a Csehországban élő Aphrodithénk is nevezve volt, így kennelünket 4 kutya képviselte. A meghívott bíróként egy igazi szetter specialista - aktív tenyésztő és kiállító is egy személyben -, Leen van Genechten érkezett Belgiumból, a Bournefield kennel tulajdonosa.

Fantasztikus eredményekkel zártuk a kiállítást: ettől szebb búcsút Miragenak kívánni sem tudtam volna, hiszen ez volt az utolsó alkalom, hogy győztes osztályban konkurálhatott -jövőre még néhány veterán osztályos szereplés után végleg elbúcsúztatjuk majd a kiállítások világától. Még így 7,5 évesen is (legidősebb kutyaként a mezőnyben) nemcsak a legszebb szuka címet szerezte meg, hanem ismét a fajta legszebbje is lett! Ami külön örömmel töltött el az az, hogy a Fajtagyőztes címért versengő legszebb kan is a mi tulajdonunkban van, amit Teddynek sikerült megnyernie: alig 2,5 évesen a tavalyi évben megszerzett 2 Klubgyőztes címe után (magyar és szlovák) az idei évben is ismételni tudott - nagyon büszkék vagyunk rájuk! Szeretném megköszönni az elismerő szavakat a bírónőnek, valamint a ringben nyújtott segítséget Nika és Sandra Wendolowskának, és az összes kedves barátunknak és ismerősünknek a szép napot!

Inter. Show CH Guinness Mirage - győztes osztály: Kitűnő 1., CAC, Legszebb Szuka & Klubgyőztes 2012., Fajtagyőztes

 

Braveheart from FairySett "Teddy" - nyílt osztály: Kitűnő 1., CAC, Legszebb Kan & Klubgyőztes 2012.

 

Bay Laurel from FairySett "Sonia" - nyílt osztály: Kitűnő 1., CAC

 

Aphrodithé from FairySett "Affy" - munka osztály: Kitűnő 2., Res.CAC

 

Tenyészcsoportok versenyében a II. helyen végeztünk

Balról jobbra: Sonia, Teddy és Aphrodithé

 

 

Előző években történt eseményeink megtekintéséhez kérem kattintson az évszámra: